top of page

 

Gratis fotosprint

 

 

 

Analog

kulturnatt

Oslo Foto fredag 15.september

Oslo Kulturnatt er fredag 15. september og i den forbindelse inviterer Oslo Foto til en gratis aften med kreativ inspirasjon i form av en analog versjon

av #streetsofoslo.  Fotografene Werner Anderson og Trond Lindholm tar

deg med på en analog fotovandring i Oslos gater.  

 

Kvelden er gratis, og passer alle uansett nivå - begrenset antall plasser.

Meld deg på i dag!

 

 

Du trenger ikke en gang et analogt kamera for å være med – det fikser vi om du ikke har!

Analog fotosprint program

Fredag 15. september - kl 18:00

kl 18.00 Oppmøte hos Oslo Foto (Møllergata) - Werner og Trond gir en rask orientering om kvelden og hjelper de som trenger litt assistanse for å komme i gang.

 

kl 18.30 Fotosprint.  I flokk og følge eller på egenhånd. Ett Kamera, én drøy time, en filmrull. Det vil gis en oppgave som skal tolkes/løses.

 

kl 20.00 Innlevering av film for fremkalling.  Mingling/forfriskninger og fotonerding (for egen regning) på et nærliggende skjenkested.

 

kl 21.00 Vi viser deltakerbildene og vi kårer en vinner av fotosprinten, som i tillegg til heder og ære vil få en gratis forstørrelse på aluminium (50x70) av valgfritt bilde - det vil også bli gitt noen hederlig omtale priser.

 

 Cirka 22.30  Takk for i kveld! Og vi fortsetter ut i Oslo     natten forhåpentligvis fulle av inspirasjon – kanskje       finner vi igjen veien til et sjenkested for efaringsutveksling og fotonerding.

 

Tidsskjemaet er tentativt, men vi tror det er omtrent slik det blir.

 

"Målet med kvelden er å skape et sosialt treffpunkt med mulighet for å fotografere og treffe andre fotointeresserte uten å måtte tenke på fotoutstyr eller annet teknisk – bare trening i å se og formidle eller pur fotoglede fotoglede om du vil"

 

 

Gratis arrangement

Vi spanderer film og fremkalling eventuelt engangskamera om du ikke har eget analog utstyr - fremkalte negativer inkludert scanning får du meg deg hjem når du går 

"Werner Anderson brenner for sitt fag og er en lidenskapelig, selvstendig norsk fotograf og filmskaper som utvikler visuelle strategier og kampanjer for et mangfold av kunder deriblant humanitære organisasjoner. Han har b.la reist jorden rundt for å dokumentere arbeidet med å rydde miner og eksplosiver etter flere kriger. Werner jobber helst for snille kunder med bærekraftige produkter som brenner for sitt virke. Hans egne kunstprosjekter og filmer er ofte dokumentariske med et poetisk tilsnitt. Werner lider dessuten av foto-og-filmutstyrs-samle-mani...Finn ut mer på werneranderson.no"

 

Trond Lindholm er etter hvert blitt en kjent skikkelse for mange i det norske gate-fotomiljøet. Hans hjertebarn er prosjektet “Streets of Oslo” Trond arrangerer jevnlig workshops i gatefoto, og er en mann som evner å inspirere og som deler raust av egne tips og erfaringer. Han har hatt flere utstillinger, alene og sammen med andre, og bildene hans er publisert i norske og internasjonale fotoblader og nettsteder. Trond er Olympus ambassadør, men har også et hjerte for den analoge prosessen – hvor teknikken ikke står i veien for skaperglede og observasjon.

bottom of page