top of page

Workshop -"mennesker" 

 

Workshopen vil fokusere på hvordan ta bedre bilder av mennesker, det være seg ”festbildet av tante Agate på hennes 90 år dag” – dokumentariske portretter fra hjemlige trakter eller fremmede himmelstrøk, ”planlagte portretter” ved hjelp av kunstig eller naturlig lys eller samtids dokumentasjon i form av gatefoto.  

 

Kort og godt - "Workshopen egner seg for alle som er glad i mennesker og ønsker å bli bedre på å fange de gode øyeblikk for evigheten"

Workshop dagsplan

Fredag - ankomstdag

 • oppmøte - bli kjent/intro runde m/bildevisning.

 • felles middag

 • sosialt samvær, erfaringsdiskusjon.

• Samling inne, oppsummering. Middag og sosialt.

Lørdag

 • Hva ønsker du å formidle med bildet

 • Hvilken rolle skal motivet og miljøet spille i bildet ditt

 • Hvordan velge et egnet sted/miljø for fotografering

 • Hvordan utnytte lyset på en location for å få til stemningen du ønsker

 • Deltakerne vil få tildelt sine ”modeller” og skal jobbe med disse i løpet av dagen. 

 • På ettermiddagen jobber vi med redigering av dagens arbeid – det vil bli gjennomgang i enkel bruk av Lightroom og tilleggsprogrammer til dette for de som ønsker det.

  Vi samles til felles middag med påfølgende bildegjennomgang , felles diskusjon og læring fra dagens arbeid. 

"Trond gjorde det sosialt og med en positiv og fin delingskultur.  Det er det ikke alle fotokurs/samlinger som får til. All ære for det !  Jeg selv synes jeg kom litt i gang igjen, fikk mer fokus på det jeg liker, og var et lite hakk tøffere etter hvert.  Fortsatt en lang vei for meg å gå, men slik er det vel for mange uansett nivå.  Jeg blir med igjen."

 

(Eva - deltaker Oslo 2014)

Trond Lindholm photography

Villajoyosa - Spania 27 - 31. mai 2016

Bli med på 5 dager med pur fotoglede i fantastiske Villajoyosa (Alicante regionen) 

 

En reise med påfyll for både fotokunnskap og sjel.

Søndag

 • Etter frokost samles vi for gjennomgang og refleksjon fra lørdagens opplevelser, det vil bli inspirasjonsteori – hvor fokus vil ligge på mellom menneskelige relasjoner og arbeidet med tanken bak et bilde –  hovedtema er gatefoto og portrett av ukjente.  Vi holder på frem til felles lunsj.  Etter lunsj er det på tide å sette teori ut i praksis før vi igjen samles til felles middag med påfølgende bildegjennomgang og samtaler.  Etter middag blir det tid til å utforske Villayojosa på egenhånd – det arrangeres også felles transport til Benidorm for de som vil utforske ”syndens paradis” off season – her er det også muligheter for noen gode bilder om man er observant og bruker tilegnet kunnskap og erfaringer fra lørdag/søndag. 

Mandag

 • Felles frokost med påfølgende inspirasjonsteori – dagen settes av til arbeid med kunstig og naturlig lys både innendørs og utendørs.  Vi  jobber med lokale ”modeller” .  Etter en sen lunsj jobber vi med bildene fra dagen samt velger ut våre beste bilder fra de tre dager.  Det vil også bli gjennomgang av enkle og gode arbeidsrutiner for printing av bilder. 

   

  Felles middag med påfølgende bildegjennomgang fra alle dager og en liten mini utstilling. Kvelden nyter vi (forhåpentligvis under åpen himmel), med gode samtaler ut i de sene nattetimer.

Tirsdag

 • Etter frokost er det tid for å sjekke ut av våre leiligheter og det blir litt egentid før vi forsøker å få til en siste felles lunsj (med kiss and goodbye) før de forskjellige flyavganger i løpet av dagen.

Betingelser

 

Workshop 27. - 31. mai 2016

 

Maks 12 deltakere (minimum 8 deltakere) 

 

Overnatting i leilighet (2/3 personer deler

leilighet) - enkeltrom (genuine spanske leiligheter i gamlebyen) se link nedenfor

 

Middag første og siste dag - mineralvann, frukt osv underveis

 

Deltakerne bestiller selv flyreise, forsikring, alle måltider som ikke er nevnt over og lokal transport. (info og tips om flybestilling sendes ved registrert bestilling av workshop)

 

Kun kr 8.500 (depositum kr 1.500,- betales ved påmelding) restbeløpet kr 7.000,-  (6.500 for tidligere deltakere) forfaller til betaling pr 5. mai. Depositum refunderes ikke ved avbestilling fra deltaker, men selvsagt om workshop mot formodning blir avlyst

 

Det tas forbehold om endringer i programmet, deltakere mottar detaljert informasjon i god tid før avreise. Teknisk arrangør i Spania er Fysiakosreiser as - medlem av Reisegarantifondet.

 

Har du spesielle ønsker eller spørsmål - ta kontakt på workshop@trondlindholm.com

Trond Lindholm workshop

"Trond Lindholm er en meget god inspirator som  er flink til å vektlegge andre aspekter enn det typiske  «utstyrspratet» man ofte kan oppleve når fotografer møtes" (Morten Reiten Japan Photo)

Mine samarbeidspartnere :

Bekreftelse på bestilling nederst på siden

 

 

bottom of page